Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr komt op 11 mei uit en daarom wordt het zo langzaamaan tijd om de game te gaan pre-orderen. Dat kan binnenkort en ter motivatie geeft ontwikkelaar Neocore Games een extra missie als bonus bij pre-orders voor de fysieke versie. Bij een digitale pre-order krijg je een andere bonus. Verder komen er nog twee verschillende speciale edities uit.

Mensen die het spel van tevoren bestellen in de winkel, zullen een extra missie kunnen spelen, ‘Charybdis Outpost’ genaamd. Deze missie zal enkele uren aan extra gameplay toevoegen. Digitale pre-orders krijgen een andere bonus, namelijk een Serv-Skull (een drone gemaakt van schedels). Ook zullen PlayStation 4 spelers nog een dynamisch thema krijgen.

De twee verschillende speciale edities heten de ‘Deluxe Edition’ en de ‘Imperium Edition’. De Deluxe Edition bevat extra digitale (vooral in-game) content.

De digitale content voor de speciale edities:

  • Keizerlijke decoratie: twee standbeelden die de trouwe onderdanen van de Emperor vertegenwoordigen, ter decoratie van de gamehub.
  • Schedelspoor: deze exclusieve animatie laat vlammende schedels als voetsporen achter je verschijnen.
  • Skulldust-emoticon: Gebruik deze exclusieve emoticon om jezelf te omringen met het stof van de verpletterde schedels van je vijanden.
  • Game soundtrack (enkel voor PlayStation 4 spelers).

blank

De Imperium Edition krijgt de bovenstaande digitale content ook, met daarnaast nog de Season Pass en een steelbook voor het spel. De Season Pass geeft toegang tot allerlei soorten DLC: nieuwe onderzoeken, campagnes (met extra loot), familiars en emoticons.

blank