Eergisteren liet Ubisoft weten dat zij Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands nog voor een jaar aan content zullen voorzien. Er is nu een nieuwe video opgedoken die teased dat in ieder geval een oude bekende zijn opwachting zal maken in het spel, namelijk Sam Fisher, de hoofdrolspeler uit de Splinter Cell-serie.

De nieuwe trailer van Ghost Recon: Wildlands kun je onder dit bericht bekijken en heeft als titel: The Call – Special Operation. Daarin krijg je te horen dat iemand wordt opgedragen om naar Bolivia te vertrekken, het land waar Wildlands zich afspeelt. Daarin is ook vrij duidelijk de stem en het silhouet van Sam Fisher te horen en zien, dus één en één is twee. Maandag zal Ubisoft meer bekend gaan maken, zo zien we aan het einde van de trailer.

Tevens wordt de stem van Fisher weer ingesproken door Michael Ironside en niet door Eric Johnson, die in het laatste deel in de serie – Splinter Cell: Blacklist uit 2013 – deze rol overnam. Dit zal in ieder geval veel fans van de serie als muziek in de oren klinken en misschien is de gastrol van Fisher in Wildlands wel een voorteken dat er ook een geheel nieuw deel in de Splinter Cell-reeks aan komt.