Vierde DLC voor Valkyria Chronicles 4 verschijnt op 19 april in Japan


Hoewel wij hier in Europa nog even moeten wachten op de release van Valkyria Chronicles 4, is deze titel in Japan al sinds 21 maart verkrijgbaar. Dat betekent dat de DLC molen daar inmiddels ook al draait en dus zijn ze in Japan alweer bijna toe aan de vierde DLC genaamd “Opposing Valkyria”.

In deze uitbreiding zal Selvaria Bles, een favoriete schurk van de fans, haar intrede maken in de wereld van Valkyria Chronicles 4. Naast dat ontvangen spelers ook nog vier bikini kostuums voor een aantal karakters wat in het voornamelijk sneeuwachtige gebied van deze game misschien niet handig is, maar hoogst waarschijnlijk wel leuk is om naar te kijken. Selvaria is in ieder geval alvast te bewonderen in de onderstaande video.

Of alle downloadbare content gelijk bij de Europese versie inbegrepen zit of dat SEGA dat na de release los uitbrengt, is nog niet bekend.

Boxshot Valkyria Chronicles 4

Valkyria Chronicles 4

Releasedatum:
25-09-2018
Genre:
Strategie
Uitgever:
Sega
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1.    8202 XP
    Flaming_Kaiser's avatar

    Ze moeten gewoon kijken of ze de game compleet in eind Juli begin augustus kunnen releasen. Het moet toch mogelijk zijn om vertaling al op te starten.

Review: Valkyria Chronicles 4
Valkyria Chronicles 4 trailer toont de voorgeschiedenis in aanloop naar het nieuwe verhaal
Aankomende DLC voor Valkyria Chronicles 4 in kaart gebracht
Nieuwe video Valkyria Chronicles 4 laat nieuwe features zien