Luister naar oud-Noors gezang in de soundtrack van God of War

Wie de God of War reeks een beetje kent, kent ondertussen ook de formule voor de muziek die je in de games hoort. Een prachtig koor, melodisch strijkorkest en de stevige bastonen die worden voorzien van een hoop koperblazers. Zulk soort muziek zal je zeker terugvinden in de nieuwe God of War. Om het toch een frisse wind te geven, biedt het koor nu wat extra’s. Jawel; er wordt oud-Noors gezongen in God of War.

De onderstaande video neemt ons – dankzij schitterende muziek – mee naar de sfeer van de Noorse mythologie. Er is speciaal gezocht naar een koor die dus oud-Noors kon zingen in plaats van de standaard koren die veelal Latijns zingen. In deze video vertelt Peter Scaturro – een van de music directors van de game – over de zoektocht naar de perfecte muziek voor God of War. En het resultaat mag er zijn, zoals je kan horen.

Wij zijn inmiddels druk bezig met de game en onze review mag je later deze week verwachten.

Boxshot God of War

God of War

Releasedatum:
20-04-2018
Genre:
Actie
Uitgever:
Sony Interactive Entertainment
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    2482 XP
    gamexl's avatar

    De game ziet er tot aan ieder detail toe prima uitgewerkt! Ik hoop dat de vernieuwing goed uitpakt. Visueel is het al een topgame!

  2.    233 XP
    LAF4DAGAME's avatar

    Epic soundtrack! The hype is real! Belangrijkste voor mij persoonlijk is dat de game op 60 FPS loopt (op performance mode). Sinds ik een gaming PC heb kan ik 30 FPS absoluut niet meer spelen.

Jouw mening: God of War is de terechte winnaar van de GOTY award
Vermakelijke video toont welke bugs God of War had voor de release
God of War infographic toont indrukwekkende statistieken
New Game+ voor God of War is vanaf nu beschikbaar