De ontwikkelaar achter Headmaster voor PlayStation VR heeft op het Europese PlayStation Blog laten weten dat zij bezig zijn met een nieuwe titel: Dead Secret. Dit spel is niet alleen een totaal andere soort game dan hun vorige, ook kan deze game gespeeld worden door gamers die geen virtual reality-headset hebben. Beschik je wel over PlayStation VR? Dan kan Dead Secret ook in virtual reality gespeeld worden.

Dead Secret wordt door de ontwikkelaar omschreven als een ‘horror-mystery adventure’. De horror is in deze game niet ‘in your face’, maar heeft een meer psychologische toon. De bedoeling in het spel is om een moord te onderzoeken. Je komt terecht in een groot afgelegen huis, waarin je op zoek gaat naar sporen. Hierdoor kom je ook steeds meer te weten over de excentrieke bewoner en zijn vreemde geschiedenis.

Je kunt al vrij snel met Dead Secret aan de gang, want het spel zal vanaf 24 april in de PlayStation Store te vinden zijn. Hoeveel de game moet gaan kosten is nog niet bekendgemaakt.