Bethesda heeft al laten weten dat zij dit jaar tijdens de E3 wederom een persconferentie zullen houden, maar ze hebben niet laten weten wat ze daar zullen laten zien. Pete Hines heeft echter in een interview met Dualshockers mogelijk een hint gegeven naar welke game er in ieder geval zal worden onthuld.

Hines liet weten dat de E3 line-up zeer gevarieerd zal zijn en dat de voorbereidingen in volle gang zijn. Het is dan ook een zeer hectische tijd voor de ontwikkelaar/uitgever. Alleen de omschrijving van deze hectiek doet vermoeden dat er in ieder geval één bepaalde game zal worden aangekondigd. De woorden van Hines waren namelijk als volgt:

“Whether or not folks realize it, this is the hell on Earth time for us with E3. We are in the midst of so much planning and work for all of that content but I’m really excited.”

‘Hell on Earth’ was de subtitel van DOOM II die in 1994 uitkwam voor de pc. DOOM uit 2016 was een reboot van de serie, dus lijkt de referentie naar het originele tweede deel een hint te zijn naar wat komen gaat. Of dit inderdaad het geval is, zullen we over twee maanden horen. Bethesda houdt zijn E3-persconferentie namelijk op 10 juni.