Ferrari the Race Experience trailer en details

Ferrari the Race Experience is the Official game from System 3. Net als Ferrari Challenge. En SuperCar Challenge. Ferrari Challenge verscheen in 2008 voor de Nintendo DS, Wii, PlayStation 2 en PlayStation 3. Beloofd werden 50 Ferrari’s, iedere maand DLC en realistische physics. Vandaag de dag weten we dat het niet echt realistisch is en hebben we na twee DLC pakketen nog altijd maar ongeveer 30 Ferrari’s.

SuperCar Challenge was zo mogelijk nog slechter. Nauwelijks verbetering, ondanks dat het een PlayStation 3 exclusive was. Wel had je meer auto’s dan voorheen, zoals Bugatti en Pagani. Ook Lamborghini’s werden beloofd, maar opnieuw kwam System 3 zijn belofte niet na. Ferrari Challenge kostte 65 euro, SuperCar Challenge 50 euro. Beiden te duur voor wat ze waren dus.

System 3 gaat het na twee flops nog eens wagen om een simulator op de markt te brengen. Ferrari the Race Experience dus. De PlayStation 3 versie zal volgende week al in de PlayStation Store te downloaden zijn. Dit wordt inderdaad een digitale game. Later zal ook een Wii versie volgen, die wel op disk zal uitkomen.

In de PS Store zal deze game met een volledige Career mode, 16-speler online racen en een hele lading Ferrari’s als de 430 Scuderia, 458 Italia en FXX 15 euro gaan kosten. Toch maar een gokje wagen en hem downloaden dan? Kijk zelf maar naar de trailer hieronder om zelf een idee te krijgen hoe de derde System 3 simulator gaat worden. Drie maal scheepsrecht niet waar?

 1.    51 XP
  Cobra's avatar

  Ik ben een echte race freak en heb zowel FC als SCC maar die laatste game hebben ze zo verknalt dat FC een betere game is dan SC.

  En heb ook werkelijk gezworen dat ik nooit maar ook echt nooit meer een game koop van system 3. zoals gezegd, system 3 laat je keer op keer teleurstellen.

  Ik wacht op Gran Turismo die me nooit of nauwelijks heeft teleurgesteld.

 2.    220 XP
  salberts93's avatar

  gelijk heb je cobra;) System 3 is niet echt betrouwbaar. maarja als ze voor 15 euro nog teleurstellend zijn is dat wel heel erg slecht natuurlijk

 3.    51 XP
  Cobra's avatar

  @salberts93:

  Sjah…. als ze voor €65 al geen goede game kunnen maken wat wordt t dan voor €15??

  Just my 2 cents 🙂

 4.    220 XP
  salberts93's avatar

  @ Cobra ik bedoel als het je maar 15 euro kost ben je minder kritisch dan als t 65 euro moet kosten. zelfde als al die PSN spellen, die speel je omdat ze cheap en cheerful zijn en daar verwacht je niet een volledig spel van met alles erop en eraan. k denk dat t in ieder geval een stap in de goede richting is van System 3.

 5.    51 XP
  Cobra's avatar

  @salberts93:

  Ja ik is snap helemaal wat je bedoelt, maar ben nou eenmaal een racefreak en daar ben ik zeer kritisch in. ik betaal dus ook liever meer voor een goede game dan een slechte voor weinig. maar goed, dat laatste moet nog natuurlijk blijken maar ik heb er een principe kwestie van gemaakt en wil m niet.

  uiteraard is dit persoonlijk en een ander moet t uiteraard maar weten wat ie doet, ik lees de recenties hier wel. (of niet)

 6.    98 XP
  deddentje's avatar

  je kan je geld beter houden voor GT5

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @deddentje: ja dat lijkt mij ook

 8.    585 XP
  P_layboy_PV_'s avatar

  deze graphics zijn anders ook wel hoog.
  MAarjaa, aangezien het goedkoop is, is er waarschijnlijk ook weer minder content, dus daar bereik je niets mee.

 9.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  omg hoeveel race games komen dit jaar uit