Toen Honda de CR-Z onthulde, was de eerste mooie hybride een feit. De CR-Z is de opvolger van de populaire CR-X. Vooral aan de platte achterkant is dat goed te zien. En omdat Gran Turismo 5 ons zo’n beetje alles geeft wat ons racehartje begeert, komt ook de CR-Z naar Gran Turismo 5.

Het is zelfs zo ver dat de testritten die Honda geeft voor de CR-Z aan klanten, plaatsvinden in Gran Turismo 5. Over veelbelovend gesproken. Morgen staat er een 3D Gran Turismo 5 stand op Times Square in New York voor de lancering van de CR-Z in Amerika. Mocht je dus toevallig langs Times Square komen morgen, dan is dit je kans om een CR-Z te besturen in 3D op GT5.

Interessant is natuurlijk om te speculeren welke circuits we gaan zien in de Honda CR-Z New York Times Square CR-Z launch demo, om de demo even een korte naam te geven. Laguna Seca misschien, dat zich ook in Amerika bevindt? Misschien houden ze het echter nog dichter bij New York en tonen ze ons het Times Square circuit wat we nog kennen uit Gran Turismo 4. De ideale plaats om dat circuit te onthullen toch? Morgen weten we meer.