Gran Turismo 5 morgen in New York voor Honda CR-Z promo

Toen Honda de CR-Z onthulde, was de eerste mooie hybride een feit. De CR-Z is de opvolger van de populaire CR-X. Vooral aan de platte achterkant is dat goed te zien. En omdat Gran Turismo 5 ons zo’n beetje alles geeft wat ons racehartje begeert, komt ook de CR-Z naar Gran Turismo 5.

Het is zelfs zo ver dat de testritten die Honda geeft voor de CR-Z aan klanten, plaatsvinden in Gran Turismo 5. Over veelbelovend gesproken. Morgen staat er een 3D Gran Turismo 5 stand op Times Square in New York voor de lancering van de CR-Z in Amerika. Mocht je dus toevallig langs Times Square komen morgen, dan is dit je kans om een CR-Z te besturen in 3D op GT5.

Interessant is natuurlijk om te speculeren welke circuits we gaan zien in de Honda CR-Z New York Times Square CR-Z launch demo, om de demo even een korte naam te geven. Laguna Seca misschien, dat zich ook in Amerika bevindt? Misschien houden ze het echter nog dichter bij New York en tonen ze ons het Times Square circuit wat we nog kennen uit Gran Turismo 4. De ideale plaats om dat circuit te onthullen toch? Morgen weten we meer.

 1.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  vet auto

 2.    551 XP
  Tjoe's avatar

  Kewl

 3.    111 XP
  koert's avatar

  Ook bij mercedes dealers kan je GT5 spelen.

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  can’t wait voor de filmpjes 🙂

 5.    585 XP
  P_layboy_PV_'s avatar

  Ahjoh, ik vlieg wel ff naar NY 😛

  Lijkt me dik spel, maar ik moet op me geld letten :'(

  dusjaa, dan maar ff 2e hands na half jaartje