EA en DICE hebben een nieuwe modus voor Star Wars Battlefront II aangekondigd die op 18 april zal verschijnen. Het gaat om de Ewok Hunt modus waarin je speelt als Ewok en je je gebied moet beschermen tegen indringers van het Keizerrijk. Of speel als Stormtrooper die uit de hinderlaag van Ewoks moet ontsnappen.

De twist in deze modus is dat elke Stormtrooper die verslagen wordt verandert in een Ewok en aan die zijde mee zal vechten totdat het gehele Stormtrooper leger verslagen is. Andersom is het taak voor de Stormtroopers om alle Ewoks van zich af te slaan en te overleven totdat het evacuatieteam arriveert.

De Ewok Hunt modus zal slechts tijdelijk beschikbaar zijn, maar hoe lang precies is niet bekend. Verder keren deze maand ook de Kristallen weer terug naar de game om nieuwe Appearances mee te ontgrendelen, waaronder Endor Leia en Endor Han. Deze Kristallen kunnen enkel met echt geld aangeschaft worden. Je kunt door te spelen ook Credits verdienen en daarmee kan je eveneens Appearances ontgrendelen, het is dus aan jou voor welke optie je kiest.

Meer informatie over de Kristallen kan je vinden in de FAQ op de website van Star Wars Battlefront II.