Capcom laat aankomende Street Fighter V DLC-personage Falke zien in video

Eind vorig jaar liet Capcom weten dat zij zes nieuwe vechters aan Street Fighter V zouden gaan toevoegen, als onderdeel van Season 3. Het derde personage, Falke, zal op 24 april worden toegevoegd en de ontwikkelaar/uitgever heeft een video vrijgegeven waarin deze dame te zien is. Deze beelden kun je onder dit bericht bekijken.

Falke is een alternatieve kloon van niemand minder dan M. Bison. Eén van haar krachtigste speciale aanvallen is Psycho Kanonen. Falke ligt dan op de grond en schiet een projectiel naar de voeten van haar tegenstander. Tevens kan ze terwijl ze deze aanval gebruikt, projectielen van haar tegenstander ontwijken.

Na het toevoegen van Falke zal Season 3 nog drie andere vechters brengen. Wanneer dit gaat gebeuren is nog niet bekend, maar de volgende in de rij is in ieder geval Cody. Daarna zullen G en Sagat verschijnen voor het vechtspel.

Boxshot Street Fighter V

Street Fighter V

Releasedatum:
16-02-2016
Genre:
Vechten
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

1 reactie

  1.    260 XP
    Melvin's avatar

    Leuke personage

Morgen komt de Street Fighter V: Arcade balans update uit
Street Fighter V: Arcade Edition verwelkomt Blanka op 20 februari
Street Fighter V patch 1.18 aangekondigd inclusief changelog