NBA Playgrounds 2 duikt op bij Australische classificatie bureau

Het lijkt erop dat de vorig jaar uitgekomen game NBA Playgrounds een tweede kans gaat krijgen. In onze review van de game kon je destijds lezen dat het een uitermate vermakelijke game was, maar dat het niet heel gemakkelijk op te pakken was en qua content te kort schoot.

Met de classificatie van een tweede deel in Australië, is de kans echter groot dat de game weer terugkomt. Het bureau heeft Mad Dog Games als uitgever voor de game en Saber Interactive als ontwikkelaar in hun database geregistreerd staan. Hiermee is de game dus afkomstig van dezelfde ontwikkelaar en uitgever, net zoals de vorige keer.

De aankondiging van NBA Playgrounds 2 is nog niet voorbij gekomen, maar dat is nu natuurlijk slechts een kwestie van tijd.

NBA PLAYGROUNDS 2, Computer Games, Multi Platform, Rating: G, Author: SABER INTERACTIVE, Publisher: MAD DOG GAMES, Consumer AdviceGeneral, online interactivity

Boxshot NBA Playgrounds 2

NBA Playgrounds 2

Releasedatum:
16-10-2018
Genre:
Sport
Uitgever:
Saber Interactive
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1. Anoniem -   
    85.17.34..xxx's avatar

    Nou dan moeten ze wel flink aan de slag. Deel was wel redelijk, maar was er vrij snel op uitgekeken.

  2.    472 XP
    RLXTR's avatar

    Benieuwd of het wat gaat worden. Het eerste deel is best geinig, maar al vrij snel heb je alles wel gezien en ongbreekt de noodzaak om nog verder te spelen. Dat je zelf je team kunt samenstellen lijkt op het eerste gezicht leuk, maar het zorgt ervoor dat, als je eenmaal een goed duo ge inden hebt, het eigenlijk onzinnig lijkt om ooit nog met andere spelers te gaan spelen.

Review: NBA 2K Playgrounds 2
NBA 2K Playgrounds 2 is vanaf nu beschikbaar
2K maakt releasedatum van NBA 2K Playgrounds 2 bekend
2K Games breidt arcade portfolio uit met NBA 2K Playgrounds 2