Heb je een pre-order geplaatst in de PlayStation Store voor God of War? Dan is het vanaf vandaag mogelijk om de game te pre-loaden. De game is namelijk beschikbaar gesteld met een tijdslot in de PlayStation Store. De download van God of War is zo’n 45GB, zet de download dus op tijd aan, zodat je vrijdag meteen kunt genieten van de game.

Het tijdslot van God of War staat op 20 april en er is mogelijk een globale ‘unlock’. De Amerikaanse PlayStation Store meldt dat de game voor alle Amerikaanse spelers speelbaar is vanaf 00:00 uur EST-tijd en dat zou betekenen dat mensen in bijvoorbeeld Californië al om 21:00 uur ’s avonds aan de slag kunnen op 19 april. Wanneer deze unlock tijd ook voor ons geldt, dan betekent dat voor ons, dat we op 20 april vanaf 06:00 uur in de Benelux kunnen beginnen met spelen.

Deze tijden zijn onder voorbehoud, omdat Sony geen regionale unlock tijd heeft gecommuniceerd. Mogelijk besluit men dit alsnog te doen wanneer de pre-load live is, maar het gebeurt wel vaker dat games een globale unlock tijd kennen.