Volgende week vrijdag is het weer Koningsdag en Activision heeft, net zoals met Call of Duty: Black Ops III destijds, ook nu weer een leuk T-shirt gemaakt. Call of Duty: Black Ops IIII verschijnt later dit jaar en gezien het logo dit keer weer oranje is, is het natuurlijk zonde om er niets mee te doen.

Het resultaat is een mooi Koningsdag T-shirt met daarop de tekst “#IIIItheKING”. Dit shirt is natuurlijk perfect om volgende week vrijdag te dragen en jij kan er één winnen. In samenwerking met Activision geven we dit shirt twee keer weg, maar wat moet je hiervoor doen?

Heel simpel, stuur ons even een mailtje en vertel ons waarom je dit shirt moet hebben. Volg daarvoor de onderstaande stappen, maar wees er wel snel bij. De actie is geldig tot maandagmiddag waarna we de winnaars zullen benaderen.

Voor een snelle afhandeling, zodat je het shirt op tijd in huis hebt, is het aan te raden je adresgegevens bij je inzending te zetten.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje '#IIIItheKING'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 23 april 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.