The Station binnenkort ook in virtual reality te spelen

Twee maanden geleden kwam The Station uit voor de PlayStation 4. Wij waren niet onder de indruk van deze verhalende avonturengame en ook de Metacritic score is matig. Er is een update onderweg en wellicht kan die een iets positievere draai geven aan The Station. Vanaf het derde kwartaal dit jaar zal het namelijk mogelijk zijn om het spel in virtual reality te spelen.

PlayStation VR zorgt er negen van de tien keer voor dat je een game intenser kan beleven, doordat je daadwerkelijk in het spel zit. De kans is dus groot dat dit ook het geval zal zijn met The Station. Dit is echter niet de enige toevoeging die deze titel zal krijgen. Volgende maand wordt er namelijk ook een ‘Exploration Mode’ toegevoegd. Hierin hoef je je niet druk te maken om puzzels en dergelijke en kun je het gehele schip gewoon op je gemak verkennen.

Boxshot The Station

The Station

Releasedatum:
20-02-2018
Genre:
Avontuur
Uitgever:
The Station Game
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1.    42 XP
    Gniuz88's avatar

    Iets met een aap en een gouden ring… de minpunten uit jullie review worden niet weggenomen door een VR-mode. Vooral de framerate problemen zullen er niet beter op worden in VR gok ik.

Review: The Station
Beleef volgende maand avonturen in de ruimte met The Station