In de zomer van 2016 werd bekend dat er een bioscoopfilm van Tom Clancy’s: The Division wordt gemaakt. Het bleef toen enkele maanden stil rondom de verfilming van de game van Ubisoft, maar begin vorig jaar werd Stephen Gaghan aangesteld als regisseur. Na alweer een lange tijd zonder nieuws is het duidelijk geworden dat Gaghan niet langer bij het project betrokken is. Er is namelijk een nieuwe regisseur gestrikt.

Variety meldt dat David Leitch de nieuwe regisseur van The Division is. Leitch kennen we van de eerste John Wick film en van het vorig jaar verschenen Atomic Blonde. Ook werkt de Amerikaanse regisseur momenteel aan Deadpool 2 en Hobbs & Shaw, een spin-off van The Fast and the Furious. Er wordt gemeld dat de regisseur pas in 2019 daadwerkelijk aan de slag gaat met The Division.

De verfilming van The Division volgt het verhaal van de game. Het verhaal speelt zich in de nabije toekomst af in New York. Daar is een virus uitgebroken, wat voor enorme chaos zorgt. Een groep burgers moet verdere verspreiding van het virus zien tegen te gaan. Jessica Chastain en Jake Gyllenhaal zullen in ieder geval te zien zijn in de verfilming.