Vorig jaar in augustus verscheen de verhaalgedreven avonturengame Tacoma voor de Xbox One als timed console exclusive en deze game wist bij de pers best goed te scoren. PlayStation 4-bezitters hebben dus wat langer moeten wachten, maar nu heeft Fullbright op het Europese PlayStation Blog laten weten dat het spel op 8 mei ook in de PlayStation Store beschikbaar zal worden gesteld. Er is nu al een aankondigingstrailer van het spel vrijgegeven en die kun je onder dit bericht zien.

Tacoma is door hetzelfde team gemaakt als Gone Home. Als je dat spel hebt gespeeld, dan weet je dat deze ontwikkelaar fan is van games waar de focus ligt op het verhaal. Dit zal dan ook niet anders zijn in Tacoma. Alleen speelt deze titel zich in de ruimte af in het jaar 2088. Je komt terecht op een ruimtestation waar je op onderzoek gaat naar de vermissing van de complete bemanning. Dankzij nieuwe technieken kun je gesprekken horen die zich in het verleden hebben afgespeeld en zo moet je er achter zien te komen wat er aan de hand was op het ruimtestation.

Omdat PlayStation 4-bezitters wat langer op de game hebben moeten wachten, wordt er een nieuwe modus toegevoegd: de Developer Commentary Mode. Zoals de titel laat weten word je hier geïnformeerd door de ontwikkelaar over hoe Tacoma tot stand is gekomen.