Medal of Honor Objective “Raid” trailer

Nog een kleine drie weken wachten en dan ligt Medal of Honor in de winkels. Deze nieuwste shooter van EA moet de Medal of Honor serie een nieuwe start en een laatste kans brengen, dus EA doet er alles aan om zoveel mogelijk exemplaren op de release datum te verkopen.

Natuurlijk moet iedereen eerst overtuigd worden van de kwaliteiten van Medal of Honor aangezien de laatste paar Medal of Honor games nou niet bepaald AAA titels waren, maar naar aanleiding van de gameplay beelden, de beta en de veranderingen die deze teweeg heeft gebracht en tot slot, de prachtige trailers, zal dit vast wel goed komen.

Die prachtige trailers heeft EA er genoeg van en ook deze keer wordt ons wachten beloond met een schitterende trailer met hier en daar wat gameplay beelden. Ga er dus goed voor zitten en geniet van de onderstaande trailer.

 1.    169 XP
  nWo_PsyKoMaNiaK's avatar

  ziet er echt wel nice uit!

 2.    118 XP
  Marvin's avatar

  awesome… maar ik wil wel het eerst spelen en dan ff vergelijken met cod 7 zodat ik weet welke beter is.. en meer plezier geeft 😀

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Zit zo erg te twijfelen welke ik nou ga spelen 🙁

 4.    12 XP
  iceberg040's avatar

  nou ik kies tog egt voor cod black ops ziet er egt beter ui niet zo battlfield loppje en teminste recoil veel nieuwe dingen enzo dus ik koop zowieso eerst black ops daarna heel misschin nog wel MOH maar ik ben er niet zeker van

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ziet er goed uit, er kan ook weer lekker veel kapot 🙂

 6.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  Soort SEARCH and DESTROY mode van COD!

 7.    1693 XP
  chronic010's avatar

  Vette shit hoor, ben blij dat m’n maten er ook zo enthousiast over zijn en massaal overstappen, COD laten we mooi even liggen aangezien het weer zo’n killstreak festijn gaat worden.