Fysieke versie Sonic Mania voorzien van een releasedatum

Eerder deze maand lieten we jullie al weten dat Sonic Mania ook een fysieke versie zou krijgen. Toen wisten we nog geen exacte releasedatum, maar daar is nu verandering in gekomen. De platformer zal op 17 juli in de schappen van je favoriete winkel te vinden zijn. De fysieke versie van het spel zal ook een andere naam gaan krijgen: Sonic Mania Plus.

Buiten dat je nu iets in je handen hebt als je het spel in de winkel koopt, krijg je er ook nog een aantal leuke extra’s bij. Zo zit er een artbook bij inbegrepen, maar ook de game zelf is van nieuwe features voorzien. Er zijn twee nieuwe speelbare personages; Mighty the Armadillo en Ray the Flying Squirrel en er is een nieuwe modus: Encore. Hierin zijn de layouts van de levels aangepast en er zijn nieuwe uitdagingen te vinden. De Competition- en Time Attack-modi zijn nu geschikt voor vier spelers en de Time Trials krijgen Ghost-uitdagingen.

Ben je al in het bezit van een digitaal exemplaar van Sonic Mania en wil je ook graag de eerder genoemde extra’s hebben – buiten het artbook – dan kan je het Encore DLC-pakket te zijner tijd aanschaffen in de PlayStation Store voor €4,99 euro.

Boxshot Sonic Mania

Sonic Mania

Releasedatum:
15-08-2017
Genre:
Platformer
Uitgever:
SEGA
Ontwikkelaar:
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren
De aanstaande release van Sonic Mania Plus wordt alvast gevierd met een launch trailer
Developer diary van Sonic Mania Plus geeft je een kijkje achter de schermen
Sonic Mania krijgt fysieke release met nieuwe content