SEGA heeft al een remake van het eerste deel in de Yakuza-serie uitgegeven en ook het tweede deel zal dezelfde behandeling ondergaan en in augustus verschijnen. Er is echter een kans dat ook de delen drie tot en met vijf naar de PlayStation 4 gaan komen, maar daar moeten gamers wel om vragen.

De Yakuza-reeks wordt steeds populairder in het Westen, mede door het uitkomen van Yakuza 0, Yakuza Kiwami en recentelijk Yakuza 6: The Song of Life voor de PlayStation 4. Gamers die nu pas zijn ingestapt, willen ongetwijfeld ook graag de voorgaande delen spelen. Yakuza Kiwami 2 is dus al onderweg, maar deel 3, 4 en 5 kwamen alleen op de PlayStation 3 uit.

Daisuke Sato, de producer van de serie, heeft in een interview met PlayStation Access laten weten dat als er veel vraag is van gamers om deze games naar de PS4 te brengen, dat zij dat zeker zullen gaan overwegen. Het kan dus helpen om SEGA via sociale media te laten weten dat je ook de Yakuza-delen die op de PlayStation 3 uitkwamen wil terugzien op de PS4.