Need for Speed: Hot Pursuit trailer en screenshots

Need for Speed: Hot Pursuit gaat er steeds beter uit zien. Na de vele gameplay beelden, preview sessies en vooral spectaculaire trailers kunnen wij in ieder geval niet meer wachten tot het 18 november is. Tot nu toe hebben we een breed scala aan prachtige bolides voorbij zien komen en ook de nieuwe politie wagens zien er strak uit.

Als jullie ook niet meer kunnen wachten hebben we nu goed nieuws voor jullie, in de trailer is te zien dat de demo op 26 oktober op het PlayStation Network zal staan. Het is nog niet bekend of dit alleen geldt voor Noord-Amerika of dat de demo wereldwijd beschikbaar zal zijn, maar zodra we het weten zullen we het jullie vertellen. Tot we met de demo aan de slag kunnen zullen we het echter moeten doen met de onderstaande trailer en een aantal mooie screenshots.

[nggallery id=451]

 1.    10 XP
  jerdoro's avatar

  de screen zien er zwaar bruut uit!!

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in zin in

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Als GT5 niet in die periode kwam had ik deze zeker gehaald. De demo uiteraard downloaden

 4.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  Word echt lastig met gt5 en deze….

 5.    99 XP
  Ronald's avatar

  Heb deze gespeeld op Gamescom te Keulen. Ben niet zo van de racegames maar naast GT5 komt deze absoluut in huis. Was gewoonweg heerlijk om te spelen.

 6.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  need for speed is echt veranderd veel mooier !

  maar ik ga toch voor GT5