God of war is nu al ruim een week uit en velen van jullie hebben zich ongetwijfeld al in dit nieuwe avontuur gestort. Het nieuwe avontuur dat Kratos samen met zijn zoon Atreus doorloopt is vooraf al overladen met allemaal hoge cijfers. Nu we een week verder zijn, vinden we het hoog tijd om ook jouw mening hierover te peilen. Is God of War al die hoge cijfers waard in jouw ogen?

In onze review zijn wij ook erg lovend over het nieuwe avontuur van Kratos en zijn zoon Atreus. Onder andere de geleidelijke ontwikkeling van de jonge Atreus, alsook de dynamiek tussen hem en zijn vader vinden wij sterk uitgewerkt. Eveneens is het verhaal binnen dit avontuur óók goed uitgewerkt. Plus dat je nu als speler behoorlijk wat te doorzoeken hebt in de wereld én nog steeds een flink potje kunt knokken. Wat deze God of War ook kenmerkt, is de prachtige kleurrijke grafische aankleding. Daarbij is het leveldesign bij momenten zeer indrukwekkend te noemen en datzelfde geldt voor de audio van de game.

Hier houdt ons pleidooi voor deze game op; onze review met daarbij onze hoge beoordeling spreekt immers voor zich. Zoals we hierboven al aangaven, zijn we nu vooral benieuwd of jij het hiermee eens bent. Heb je de game inmiddels flink gespeeld? Dan horen we graag jouw mening over het avontuur. Is het top en ben je het met de hoge cijfers eens of vind je God of War juist tegenvallen? Indien dat laatste het geval is, wat valt er dan tegen en waarom ben je het niet eens met de hoge beoordelingen?

Er zijn genoeg redenen waarom je het juist wel of juist niet met deze stelling eens bent. Wat je reactie ook moge zijn, schroom vooral niet om je stem te laten horen! Maar doe anderen een lol en houd spoilers alsjeblieft voor jezelf. Moedwillig spoilen is niet leuk, maar vooral heel erg flauw en kinderachtig.