Spirituele opvolger van Stick It To The Man zal in augustus van dit jaar verschijnen

Ontwikkelaar Zoink! gaf in 2014 de game Stick It To The Man uit voor onder andere de PlayStation 4. De game werd goed ontvangen door de pers en ook wij waren te spreken over het spel. Tijdens PlayStation Experience van vorig jaar werd diens spirituele opvolger, genaamd Flipping Death, aangekondigd. Nu is bekend geworden dat dit spel in augustus van dit jaar zowel digitaal als fysiek beschikbaar zal worden gesteld.

In Flipping Death speel je als Penny, die om het leven komt en in het dodenrijk terecht komt. Daar ontmoet ze de dood en hij wil graag op vakantie, maar hij heeft wel iemand nodig die zijn taken even kan overnemen. Penny wil dit graag doen, want ze hoopt er zo achter te komen hoe zij op mysterieuze wijze het leven heeft gelaten. Ze kan met haar nieuwe krachten zowel de levenden als de doden manipuleren en dat is het begin van een groot avontuur.

Ben je vergeten hoe Flipping Death er ook alweer uitzag, dan hebben we de PSX 2017 trailer nog even voor jullie opgedoken. Die kun je hieronder zien.

Boxshot Flipping Death

Flipping Death

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
Avontuur
Uitgever:
Rising Star Games
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    8452 XP
    Flaming_Kaiser's avatar

    Ik ga denk maar eens alle 3 hun games halen ze zijn hilarisch. 😀

  2.    466 XP
    Blasphever's avatar

    Voorganger was heerlijk en ook dit klinkt érg interessant!