In de PlayStation Store is gisteren op Koningsdag de demo verschenen van PixelJunk Monsters 2. De game bestaat al een tijdje, maar is vanaf 25 mei ook speelbaar op de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Om je kennis te laten maken met deze tower-defense game, kun je nu dus een demo downloaden.

Mocht je een brak weekend voor de boeg hebben van al het gefeest de afgelopen twee dagen, check dan deze game. Je kunt de gratis demo hier downloaden uit de PlayStation Store.

De veelgeprezen tower defense-serie, ontwikkeld door Q-Games, arriveert op de PS4™.

Om elk niveau te winnen, moet je verdedigingstorens langs het pad van de vijand bouwen om te voorkomen dat je je basis bereikt, waar je kudde verblijft. Voor elke vijand die je verdediging overleeft en je basis bereikt, verlies je een van je Chibis en als ze allemaal zijn weggevaagd, faal je het niveau.

Met een verscheidenheid aan torens om uit te kiezen, en munten en edelstenen die je kunt verzamelen van verslagen vijanden om je verdediging te versterken, biedt PixelJunk™ Monsters 2 onbegrensde speelbaarheid voor nieuwkomers en fans!