In juli 2017 bracht Bandai Namco de game Get Even op de markt van Farm 51. Deze ontwikkelaar heeft laten weten met welke titel ze nu bezig zijn en dat is Chernobylite, een survival horror-game die wordt gemaakt met de Unreal Engine 4.

Het spel volgt het verhaal van de kernreactorramp dat zich afspeelde in 1986. De ontwikkelaar wil een zo getrouw mogelijke omgeving creëren en om dat voor elkaar te krijgen is het team in de Exclusion Zone geweest. Dit is het gebied rond de plek waar de ramp zich voltrokken heeft en kent een straal van 30 kilometer. Chernobylite zal een diep en emotioneel verhaal vertellen, dat liefde en horror met elkaar mixt.

Er is nog niet bekendgemaakt voor welke platformen de game zal verschijnen. De vorige game van Farm 51 kwam ook uit voor de PlayStation 4, dus het moet raar lopen als dit nu niet ook het geval is. Er is nog geen releasedatum bekend en er zijn geen beelden beschikbaar, maar daar zal hopelijk snel verandering in gaan komen. Zeker nu de E3 in zicht komt.