God of War heeft sinds de release diverse updates gekregen en die waren voornamelijk bedoeld voor bug fixes en verdere optimalisatie. De game is op zichzelf al uitstekend, maar Sony Santa Monica ziet nog verschillende punten die in zijn voor een verbetering.

De ontwikkelaar heeft via een blogpost bekendgemaakt waar ze aan werken en wat men van plan is om met komende updates toe te gaan voegen. Hieronder alle details op een rijtje.

  • Lettergrootte – De lettergrootte is al wat aangepast met update 1.12, maar dat is een tijdelijke oplossing. Santa Monica werkt aan een permanente oplossing.
  • Besturing – Alles is aanpasbaar, behalve de Rage modus activatie. Dit zal binnenkort ook te remappen zijn.
  • New Game – De studio is zich bewust van het probleem dat als je ‘New Game’ selecteert zonder de game eerst af te sluiten, dat er dialogen missen en er progressie blokkades ontstaan. Dit zal men oplossen. Voor nu adviseert de studio om de game eerst af te sluiten en opnieuw te starten alvorens er met een nieuwe game gestart wordt.
  • Bugs – Er zitten nog wat bugs in de game, er wordt gewerkt aan een oplossing.
  • Fotomodus – Deze modus is al geruime tijd in ontwikkeling en zit nog steeds in de pijplijn. Een datum is helaas nog niet bekend.

Dit is momenteel hetgeen waar aan gewerkt wordt door de studio. Er werden geen data genoemd waarop we de updates mogen verwachten, maar gezien de studio tot op heden erg snel is met updates zullen de bovenstaande oplossingen en aanpassingen vast niet lang op zich laten wachten.