Nieuwe details rond Batman Arkham City

In de nieuwe OPM zijn heel wat nieuwe details vrijgegeven over de nieuwe Batman game: Batman Arkham City. Zo liet OPM ons weten dat de game zich zal afspelen in een gedeelte van Gotham City. Er is namelijk een deel in Gotham City afgesloten met grote muren waar alle criminelen in zijn losgelaten, waar ze mogen doen wat ze willen, zo lang ze maar binnen de muren blijven. Batman houdt Arkham City al een tijdje in de gaten en krijgt de indruk dat de criminelen een plannetje aan het smeden zijn om door de muur heen te breken.

Tevens is er ook info vrijgegeven over enkele nieuwe moves van Batman. Eentje daarvan is de Grapple Boost, deze zorgt ervoor dat hij in de lucht geslingerd wordt en door middel van zijn cape kan hij zo enkele seconden in de lucht blijven vliegen. In deze tweede game krijgt Batman ook een tweede Grapple Hook waarmee, hij net als in de eerste game, door de lucht kan slingeren.

Ook gaven ze info vrij over Catwoman, zij zal je door de game vergezellen en kan zich van haar vijanden verdedigen met bijna dezelfde moves als die van Batman. Toen OPM vroeg of er een co-op modus aanwezig zal zijn in de game wilde ze hier niet op ingaan.

Batman Arkham City wordt in het najaar van 2011 bij ons in de winkelrekken verwacht.

 1.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  suf zeg…ik weet dat batman onrealistisch is, maar een plek voor crimi’s waar ze alles mogen doen als ze maar binnen de muren blijven en dan willen ze uitbreken??? dat is de plot? nou ja,als de game maar weer vet wordt…

 2.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  @rufuzmitchell: Ja dat is wel heel erg ver gezocht.

 3.    644 XP
  Esromeron's avatar

  Gelukkig is het hele idee achter Vleermuisman niet ver gezocht. Lol’d.

  Ben erg benieuwd naar deze game, met hopelijk een co-op modus ala Resident Evil 5.

 4.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  Ik dacht dat robin ook speelbaar zou zijn?!

 5.    183 XP
  brianfury's avatar

  hoezo is dat ver gezocht ?

  je moet het zien als een gevangenis ,
  een stad of zo met een grote muur erom heen
  ze mogen daar alles doen maar niet over de muur komen
  tja soort gevangenis en dan breken ze uit
  hell breekt los
  en batman mag het oplossen 😛

  tja mischien simpel maar nie onrealitisch
  vind ik dan 😛