In de nieuwe OPM zijn heel wat nieuwe details vrijgegeven over de nieuwe Batman game: Batman Arkham City. Zo liet OPM ons weten dat de game zich zal afspelen in een gedeelte van Gotham City. Er is namelijk een deel in Gotham City afgesloten met grote muren waar alle criminelen in zijn losgelaten, waar ze mogen doen wat ze willen, zo lang ze maar binnen de muren blijven. Batman houdt Arkham City al een tijdje in de gaten en krijgt de indruk dat de criminelen een plannetje aan het smeden zijn om door de muur heen te breken.

Tevens is er ook info vrijgegeven over enkele nieuwe moves van Batman. Eentje daarvan is de Grapple Boost, deze zorgt ervoor dat hij in de lucht geslingerd wordt en door middel van zijn cape kan hij zo enkele seconden in de lucht blijven vliegen. In deze tweede game krijgt Batman ook een tweede Grapple Hook waarmee, hij net als in de eerste game, door de lucht kan slingeren.

Ook gaven ze info vrij over Catwoman, zij zal je door de game vergezellen en kan zich van haar vijanden verdedigen met bijna dezelfde moves als die van Batman. Toen OPM vroeg of er een co-op modus aanwezig zal zijn in de game wilde ze hier niet op ingaan.

Batman Arkham City wordt in het najaar van 2011 bij ons in de winkelrekken verwacht.