Owlboy is sinds 10 april al te spelen op de PlayStation 4, maar dit is alleen mogelijk met een digitaal exemplaar. Er is echter nog een fysieke versie onderweg en voor de echte fans zal er ook nog een gelimiteerde editie uitkomen. Er zullen maar 6000 exemplaren van beschikbaar worden gesteld, dus je zal er snel bij moeten zijn als je deze wilt hebben. De Owlboy: Limited Edition zal op 13 juli in de winkels liggen, de gewone fysieke versie is vanaf 29 mei verkrijgbaar.

Deze versie van de platformer bevat alleen de game zelf. De Limited Edition bevat daarnaast ook een fysiek exemplaar van de soundtrack, een notebook en een ouderwetse gebruiksaanwijzing voor het spel. Hier houdt het echter niet bij op, want ook zitten er nog twee pins bij die in een speciaal doosje verpakt zitten, twee ‘Buccanary’ muntstukken en zeventien stickers. Als laatste zit er nog een genummerd certificaat bij inbegrepen dat bewijst dat jij een uniek exemplaar van het spel in handen hebt.

Hoeveel deze speciale editie moet gaan kosten is helaas nog niet bekend. De normale fysieke versie kost €29,99. Wil je weten wat wij vonden van Owlboy, lees dan onze review.