Epic Games en Marvel hebben de handen ineengeslagen voor speciale content in Fortnite. Fortnite krijgt namelijk een crossover modus waarin Marvel content zit en het gaat hier om niemand minder dan Thanos, de ‘Mad Titan’.

De tijdelijke modus zal vanaf vandaag te spelen zijn en hierin tref je ergens op de map de Infinity Gauntlet – de handschoen van Thanos – met daarop alle Infinity Stones. Wie deze weet te vinden en oppakt, transformeert letterlijk in Thanos. Wat voor kracht je dit geeft, is nog onduidelijk. Hoe de precieze tijdelijke modus gaat heten is ook nog onduidelijk, net zoals wat voor type modus het gaat zijn.

Het gaat hier overigens niet om een skin van Thanos, dus dat maakt het best wel uniek. Of er verder nog Marvel skins naar Fornite komen, moet ook nog maar blijken. Daarnaast gaan ook de Weekly Challenges van deze week vandaag live die al door datamining grotendeels bekend zijn geworden. Epic Games zal ongetwijfeld later vandaag meer duidelijkheid geven en dan lees je het hier.