De Russische ontwikkelaar Mundfish heeft haar nieuwe game, Atomic Heart, met de onderstaande trailer onthuld. De game zal een adventure first-person shooter worden, dat zich afspeelt in een alternatief universum. De setting: de oude Sovjet-Unie in haar hoogtijdagen. In de trailer zul je waarschijnlijk invloeden herkennen van onder andere BioShock en Fallout.

Er is nog niet enorm veel over het verhaal op zich bekend, behalve drie korte omschrijvingen die op de website van de ontwikkelaar te vinden zijn. Hierin wordt beschreven dat je het zal opnemen tegen opstandige machines terwijl je een verschrikkelijk experiment onderzoekt. Tevens neem je het op tegen de (on)doden in “Facility №3826”. Tussen het hakken en tjakken van Russische robots en zombies door is er echter ook nog plaats voor romantiek, want in Atomic Hearts zul je ook het verhaal van twee verliefde facility-medewerkers beleven.

De trailer laat veelbelovende graphics zien, die we hopelijk in de uiteindelijke game mogen verwachten. Helaas wordt er nog niet gesproken over een releasedatum (“coming soon”), maar we weten in ieder geval dat het spel voor de PlayStation 4, Xbox One en pc zal uitkomen.