In onze preview van The Crew 2 heb je al kunnen lezen dat wij erg positief gestemd zijn over het racespel van Ubisoft. Wil je dit zelf ook ondervinden voordat het spel in de winkels ligt, dan heb je daar aan het eind van deze maand de mogelijkheid voor. Dan zal er namelijk een beta van start gaan.

Het gaat echter wel om een gesloten beta, dus je zal je hier voor moeten inschrijven en hopen dat je een code krijgt. Om een kans te maken, moet je naar de website van The Crew 2 gaan en je daar inloggen met je Ubisoft-account. Als je wordt uitgekozen, dan zal je vlak voordat de beta van start gaat bericht krijgen. De gesloten beta begint op 31 mei en zal duren tot en met 4 juni.

Spelers die worden uitgekozen kunnen het progressiesysteem van The Crew 2 uitproberen, alsmede vier disciplines: Street Race, Rally Raid, Powerboat en Aerobatics. Natuurlijk is de Fast-Fav feature aanwezig, waarmee je met een druk op de knop kunt wisselen van voertuig, afhankelijk van het terrein waar je je bevindt. Zo kun je met een vliegtuig boven een meer vliegen en kan je deze veranderen in een speedboot.

Buiten het nieuws dat je een voorproefje kan krijgen op The Crew 2, is er ook een nieuwe trailer vrijgegeven en die kun je hieronder bekijken.