Update 2: De prijsvraag is inmiddels afgelopen. We hebben op de redactie de reacties van de gelukkige winnaars uitgekozen en deze kun je hieronder nog eens nalezen! Als de winnaars even een mailtje met hun adresgegevens sturen naar [email protected] dan komen de games z.s.m. jullie kant op!

De winnaars in willekeurige volgorde:

Gathuv Ik verdien Dragonball: Raging Blast 2 want … Als ik het spel speel schiet er een spanning door m’n lichaam wat er voor zorgt dat m’n haar spontaan uitvalt en ik de zelfde look als Krillin krijg, want ja ik moet er natuurlijk goed uit zien met kerst.

Joe013 Ik verdien Dragonball: Raging Blast 2 want … Zoals Vegeta altijd zegt: “I’m not here to play games, or to create nice father/son memories! I’m here to WIN!”

Bramos Ik verdien Dragonball: Raging Blast 2 want … mijn buren beginnen te klagen over de uitspraak ‘OUR UAV IS ONLINE’.

Mason Ik verdien Dragonball: Raging Blast 2 want … ondanks dat ik hem heel graag wil heb ik geen geld om al die goeie games te kopen deze winter. =(

Shaddix Ik verdien Dragonball: Raging Blast 2 want … omdat ik anders mijn razende knal op mijn omgeving zal moeten uitoefenen… En ik weet niet of dat nu wel zo verstandig is.

Update: Vanwege onze server crash wordt deze prijsvraag opnieuw gepost. Alle comments op deze post van voor de crash zijn bewaard gebleven en tellen dus nog mee voor de wedstrijd. Mocht je een nieuwe reactie plaatsen zal je oude inzending komen te vervallen.

Ter ere van de lancering van Dragonball: Raging Blast 2 hebben onze vrienden bij Namco Bandai ons een wel heel mooi pakketje toegestuurd. Tenminste, mooi voor jullie. We mogen namelijk maar liefst 5 exemplaren van deze gloednieuwe Dragonball game weggeven! Jullie weten natuurlijk allemaal al wat je van de game vindt na het lezen van onze review. En daarbij komt ook nog eens dat het nog nooit zo makkelijk was om een game te winnen! Het enige wat je hier voor hoeft te doen is het afmaken van de volgende zin in de comments hieronder:

“Ik verdien Dragonball: Raging Blast 2 want …”

De vijf meest unieke inzendingen zullen een gratis exemplaar van Dragonball: Raging Blast 2 opleveren. De prijsvraag loopt tot en met zaterdag 20 november. Op zondag 21 november zullen alle winnaars automatisch bericht krijgen en zullen de winnende inzendingen hier op PS3-Sense te zien zijn. Om mee te doen aan de prijsvraag moet je een PS3-Sense account hebben, heb je deze nog niet? Dan kan je die hier aanmaken.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per email bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en mailadres, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PS3-Sense en Namco Bandai Partners zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 21 november zullen helaas komen te vervallen. PS3-Sense behoudt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Namco Bandai Partners.