Een paar weken terug hadden we een feestje te vieren omdat PSX-Sense 10 jaar bestond. Dat deden we met een terugblik artikel op de ontwikkeling die de website heeft doorgemaakt in de afgelopen 10 jaar en tevens hadden we een mooie prijsvraag in samenwerking met verschillende uitgevers.

Deze prijsvraag hadden we gemakkelijk ingericht, je diende je feestvreugde met ons te delen. We hebben uiteenlopende inzendingen mogen ontvangen en daar zijn we alle deelnemers erg dankbaar voor. Uit alle inzendingen hebben we een selectie gemaakt van de leukste en daar zijn vervolgens drie winnaars uit komen rollen.

Omdat het echt ons feestje was hebben we besloten om de winnaars publiekelijk (met toestemming) bekend te maken. Hieronder de drie winnaars met hun inzending.

PBJ85

10 jaar in mijn ogen de enige Nederlandse PlayStation site.

Met de toekomst van PlayStation en jullie onuitputtelijke energie kunnen we nu alvast het 25 jarige feestje in de agenda zetten. (25 jaar, dan ben ik 48 jaar oud… ach ja, je bent nooit te oud om een PlayStation 7 te kopen dan toch 😉 )

Ik weet nog goed dat ik een PS3 kocht en elke maand kwamen er weer tig demo’s uit. Maar wat was er nou nieuw in de Store? Jullie gaven mij voordat ik me op 18-07-2012 registeerde al de beste overzichten en nog steeds. Nu 2500+XP later ben ik nog steeds een vervend bezoeker van de site. Het is 1 van de vaste pagina’s als ik Chrome open….

18-07-2012 was de dag waarop ik me registeerde als user.

In de afgelopen, bijna, 6 jaar (!) heb ik vele mooie momenten mee mogen maken. De app voor de telefoon, de vele E3 verslagen (magische film momenten!), de goed uitgewerkte en geschreven (p)reviews, de toegankelijkheid en vooral jullie vele nieuwsberichten over onze (althans bij mij dan) meest geliefde game console!!

Jullie droppen niet enkel het nieuws, maar blijven ook actief reageren bij de geschreven stukken. Jullie blijven open staan voor suggesties op de site. Reageren op PM berichten. Kan dat niet van alle gaming sites zeggen.

Op naar het 25 jarige jubileum!
Op naar nog veel meer moois!
Maar vooral op naar nog meer plezier dat gaming heet!

Gefeliciteerd en bedankt.

Peyj

Er is er een jarig, hoera, hoera
Dat kun je wel zien, dat is PSX-Sense!
Dat vinden wij allen zo prettig, ja-ja
En daarom zingen wij blij

PSX leve lang, hoera, hoera!
PSX leve lang, hoera, hoera!
PSX leve lang, hoera, hoera!

De volledige 10 jaar heb ik niet meegemaakt, maar vanaf 2011 bezoek ik jullie site gemiddeld wel een paar keer per dag. Ik besloot een keer van mijn vakantiegeld een PS3 te kopen. Maar miste eigenlijk een plek waar ik de meest recente games kon checken, goede reviews kon raadplegen en vooral een leuk en actief forum. Toen kwam ik PS3-Sense tegen, sindsdien kijk ik zowat iedere dag (sowieso iedere werkdag ;)). Jullie schrijven goede reviews die mijn mening over een game een paar keer heeft doen veranderen op een positieve manier. Ondanks alle wijzigingen zijn jullie nog steeds de site die ik met plezier dagelijks bezoek. Ga zo door! Bedankt voor alle geweldige content! En felicitaties aan iedereen die PSX mogelijk maakt!

RStylesGeleen

Hieperdepiepsx hieperdepiepsx HOERA!!!

Van harte gefeliciteerd met jullie 10 jarige jubileum, ik kijk elke dag een aantal keren op de app en ben zeer tevreden erover! Duidelijke indeling, goed nieuws en vooral leuke admins (heb er zelf een paar op PSN). 10 jaar… dat is niet niks. Er zullen in die tussentijd zeker veel ups & ook wat downs geweest zijn, maar kijk waar dat jullie gebracht heeft, chapeau! Keep up the good work. Ik heb er een leuke foto bijgevoegd, speciaal voor jullie gemaakt haha. Geniet ervan, ik zal dit weekend een glaasje op jullie drinken 😉

blank