Complete service-beurt in Gran Turismo 5

Goed nieuws voor de Alfa Romeo en Peugeot fans onder ons: je kan je auto een service beurt geven in Gran Turismo 5. Als de rook onder je motorkap vandaan komt en je hebt nog maar weinig over van de paardenkrachten die ooit in jouw auto gestopt werden, ga je gewoon naar GT Auto en laat je je auto een beurt geven door een paar mannetjes met gele shirtjes aan.

Je kan je auto laten poetsen, je kan de olie laten verversen en je kan velgen en spoilers aanbrengen zoals in Gran Turismo 4. Helaas kan je geen andere velgen aanbrengen op standaard auto’s, alleen de premium auto’s zijn hiervoor geschikt. Als je andere velgen hebt, kan je die ook in een willekeurige kleur spuiten.

Ook kan je je hele auto laten resprayen deze keer. Als olie vervangen niet genoeg is om je auto weer op te lappen, kan je een hele nieuwe motor krijgen om hem weer aan de praat te krijgen. Ook kan je onderdelen van je auto die helemaal kapot zijn laten vervangen. Hieronder zie je de mannen van GT Auto dat allemaal doen met een Honda Civic die een hele foute spoiler krijgt.

 1.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  het ziet er nog precies hetzelfde uit (geen klacht) 😀
  en waarom onder de alfa en peugot fans? ik zie toch echt een honda civic staan

 2.    2709 XP
  jimke1's avatar

  daarom vind ik de GT reek zo schik 🙂

 3.    571 XP
  r03n_d's avatar

  Andere velgen kon zelfs in GT2 al op elke auto?

 4.    220 XP
  salberts93's avatar

  @ Mark.k nou omdat die altijd kapot gaan en service beurten nodig hebben xD eigenlijk hebben honda’s die veel minder nodig, trouwens met alle respect voor Alfa hoor die zijn echt prachtig:P maar ze gaan wel kapot

 5.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  Mijn auto heeft ook wat onderhoud nodig, 2 nieuwe banden 162 euro stuk en een nieuwe ABS ring ? euro. Nu maar hopen dat ik nog geld over hou voor deze game.

 6.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  hahaha, deze game gaat echt vet worden.

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  waarom zou je dit willen doen met 1031 auto’s in een game? Je gaat je verdiende geld toch niet aan een kleur besteden en nieuwe olie terwijl er zo veel auto’s zijn om te kopen/racen

 8.    220 XP
  salberts93's avatar

  @ afca-yuri dit is makkelijk in t begin als je niet veel geld hebt om een auto te kopen, en je moet n tweedehands hebben.

 9.    488 XP
  tigertijger's avatar

  dit zat voor een gedeelte al in gt2 en behalve de race modification ook volledig in gt4 naar mijn weten. maar goed race modifaction was ook bij gewoon de auto tune merken als Spoon Zune enz. hoop dat dit weer het geval is zou wel vet zijn als ze wat race mods hebben kwa paint ook. kan niet wachten tot de 24ste 🙂

 10.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  lol dat wassen van die auto