Binnenkort aankondiging van een nieuwe Lara Croft game?

Afgelopen weekend is er een teaser cover voor de nieuwe cover van het bekende gamesmagazine Game Informer op het internet verschenen. Zoals je hierboven kan zien staat op de cover een gigantisch scheepswrak, met daarbij de woorden: “A Survivor is Born”. Nu denken heel wat mensen dat het gaat over een nieuwe Lara Croft game.

Nu zou je denken: “Wat heeft dit nou te maken met Lara Croft?”, wel heel simpel. Enkele maanden geleden is er info en concept art gelekt over dit nieuwe Lara Croft deel. Hieruit bleek dat dit nieuwe deel zich ditmaal afspeelt op een eiland rond Japan, nadat een scheepswrak op de een of andere manier is gecrasht.

Of het echt over de nieuwe langverwachte Lara Croft game gaat kunnen we nog niet met de volledige 100% zeggen, we zullen het in ieder geval te weten komen op 6 December wanneer de echte cover van het gamesmagazine Game Informer zal verschijnen.

 1.    118 XP
  Marvin's avatar

  hmmm, ik word er niet koud of warm van, de laatste games met lara croft waren ronduit slecht.

 2.    5494 XP
  7th-son's avatar

  Om marvin even tegen te spreken:
  de Lara Croft game die als laatst uit kwam voor de PS3 op PSN, en totaal niet zoals de originele tomb raider games was, was in mijn ogen geweldig!

 3.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  @Marvin: Ik ben anders van mening. maar goed je moet de game ook niet kopen alsof het de nieuwe playboy is. Een Tomb raider game speel je om van het avontuur en verhaal te genieten, en niet om de borsten van Lara.