NBA 2K19 aangekondigd door 2K Games

Het mag geen verrassing zijn dat er ook dit jaar weer een nieuwe NBA-game uitkomt van uitgever 2K Games. Op Twitter heeft 2K laten weten dat je naam bekend zal zijn met NBA 2K19 en in menig GameStop in de Verenigde Staten kan de onderstaande fold-over karton gevonden worden. Hierop zien we niemand minder dan LeBron James, die bijna net zo vaak in een jaarlijkse NBA-finale heeft gespeeld als dat PSX-Sense bestaat.

De kleurkeuze van NBA 2K19 is overigens goud geworden, zoals je kunt zien op het onderstaande logo. Het is nog onbekend of LeBron James ook de cover star gaat zijn, maar zo te zien krijgen we wel een 20th Anniversary Edition van de game. De releasedatum ligt zoals gewoonlijk begin september en wanneer je een pre-order plaatst, krijg je 4 dagen eerder toegang tot de game.

Boxshot NBA 2K19

NBA 2K19

Releasedatum:
11-09-2018
Genre:
Sport
Uitgever:
2K Games
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    538 XP
    RLXTR's avatar

    Met het micro transactie en laadschermen festijn uit 2K18 in gedachte, wacht ik eerst de reviews maar eens af… Het basketballen in de game hebben ze geweldig gemaakt hoor, maar met het afgelopen deel toonde de makers wel heel erg weinig respect voor hun (voormalige) fans. Eerst maar even afwachten of ze hun leven gebeterd hebben.

  2. Anoniem -   
    92.110.78..xxx's avatar

    Het moet wel beter dan de laatste deel.

NBA 2K19 voorzien van grote rating update
PlayStation Store ‘Deal van de Week’ is NBA 2K19
NBA 2K19 patch 1.08 uitgebracht en dit is de changelog
Nieuwe patch NBA 2K19 zorgt voor verbeteringen in verschillende modi