Gloednieuwe Bulletstorm gameplay trailer

Het lijkt vandaag een dag voor race games te worden, maar gelukkig zijn de andere developers niet aan het slapen en hebben we weer wat nieuws van een nieuwe game voor jullie. Het gaat deze keer om een trailer van Bulletstorm, de nieuwste futuristische shooter van People can Fly en EA games.

In Bulletstorm gaan we weer terug naar een arcade vorm van knallen en gaat het vooral om het zo creatief mogelijk afmaken van vijanden. De grafische stijl van de game is dan ook volledig over de top met rondvliegende ledematen, gigantische explosies en ook aan prachtige one-liners ontbreekt het deze game niet.

Dit klinkt natuurlijk als een gigantische hoeveelheid old school plezier, maar we zullen helaas nog even moeten wachten tot we zelf aan de slag kunnen met Bulletstorm. De releasedatum van deze game is namelijk pas op 25 februari 2011. Wel hebben we alvast een gloednieuwe gameplay trailer voor jullie, waarin we nog meer sadistische manieren te zien krijgen om op de 25e mee los te gaan.

 1.    5494 XP
  7th-son's avatar

  epic commentary? check! “Son of a Dick!”

  de game ziet er wel erg goed uit, ik vrees alleen om de manier van punten telling in de gameplay beelden die ik heb gezien. of dat niet vreselijk irritant word!
  Al heb ik die in deze, tevens erg coole, trailer niet gezien
  kun je ze dan misschien uitzetten?

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wat ongelooooofelijk faking AWESOME!!

 3.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Can’t wait! 😀

 4.    374 XP
  Goliath's avatar

  @7th-son: @0.56 is die score telling er gewoon weer, maar ik denk wel dat je het uit kan zetten ja..

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  heftig trailertje zeg 😀

 6.    99 XP
  Ronald's avatar

  Wordt een duur maandje dan in februari. Ook Killzone 3 komt een paar dagen daarvoor uit.