The Crew 2 verschijnt eind deze maand en na de release mogen spelers natuurlijk ondersteuning vanuit Ubisoft verwachten. De uitgever heeft nu de details van de post-launch content bekendgemaakt en hieruit blijkt dat de release van The Crew 2 gepaard gaat met een Season Pass.

Deze Season Pass is los verkrijgbaar voor €39,99, maar zit inbegrepen bij de Gold en Motor Edition van de game. De content die onder de Season Pass valt is het volgende:

  • Drie exclusieve voertuigen vanaf release: de Porsche 911 TURBO 3.6, de Supermarine Spitfire MK IX en de ICE Marine Bladerunner 35
  • Zeven dagen early access tot de maandelijks toegevoegde voertuigen met in totaal 22 voertuigen
  • Een exclusieve huislocatie en twee exclusieve outfits
  • 20% VIP-korting in de game store

De Season Pass is vooral gericht op de hele fanatieke spelers, aangezien de belangrijkste content gratis uitgebracht zal worden. Eens in de drie maanden zal The Crew 2 een grote update krijgen en die bevat zoal nieuwe voertuigen, disciplines, modi en functies.

De eerste grote update mag in september verwacht worden en die gaat onder de naam ‘Gator Rush’. Deze update voegt een nieuwe discipline toe en dat is de Hovercraft. Verder brengt deze update vijf volledig nieuwe voertuigen en het ‘Legendary’-niveau op prestatieonderdelen zal worden geïntroduceerd.

Tussen de grote updates door zal Ubisoft ook nog elke maand twee nieuwe voertuigen toevoegen. Welke voertuigen dat zijn zal de uitgever binnenkort bekendmaken en als laatste mogen we in december nog een PvP-modus verwachten.

https://youtu.be/VGruGA2LYjg