Zoals we al eerder lieten weten heeft Sony de Days of Play weer teruggebracht en zijn er de komende tijd flink wat aanbiedingen. Naast hele leuke aanbiedingen heeft Sony ook nog een gelimiteerde PS4 Slim editie uitgebracht, die je hierboven afgebeeld ziet.

PlayStation VR is opnieuw in de aanbieding bij menig retailer, let wel dat het dit keer de V2 betreft. Dit is dus de nieuwste versie van de VR-headset, die dus ook 4K HDR ondersteunt.

Verder zijn er vooral heel veel games in de aanbieding, die bij de ene retailer net wat scherper geprijsd zijn dan bij de ander, ga dus vooral vergelijken. Eén ding is in ieder geval zeker: €39,99 voor 12 maanden PlayStation Plus scoor je bij Game Mania en nergens anders is het zo goedkoop.

Een greep uit de aanbiedingen van Sony

 • PS4 Days of Play Limited Edition with two wireless controllers €299.99
 • PS VR V2 Starter Pack with additional software bundle €249.99
 • DualShock 4 and Limited Edition DualShock 4 vanaf €39.99
 • God Of War voor €49.99
 • GT Sport voor €19.99
 • Shadow of the Colossus voor €19.99
 • Uncharted: Lost Legacy voor €19.99
 • Horizon Zero Dawn Complete Edition voor €29.99
 • Uncharted 4 voor €19.99
 • PS VR games vanaf €19.99
 • And much more

Overzicht Days of Play aanbiedingen

Hieronder hebben we alle aanbiedingen van bekende retailers voor je opgesomd, zo kun je makkelijk prijzen vergelijken en jouw aanschaf doen bij de shop met de scherpste prijs.

Bol.com


Bol.com doet mee aan de Days of Play actie en hanteert Sony’s eigen aanbiedingen, zoals de controller voor €39,99 en God of War voor €49,99.

Je kunt hier een volledig overzicht vinden van alle Bol.com aanbiedingen.

Game Mania

blank
Zoals al aangegeven doet ook Game Mania mee en zij hebben naast Sony’s eigen aanbiedingen ook nog enkele andere games afgeprijsd. Verder geven ze vooral een eigen draai aan de aanbiedingen, zo is er een World Cup bundel voor €329,- inclusief FIFA 18 Jersey. PlayStation Plus is er ontzettend scherp geprijsd, een jaarabonnement scoor je namelijk voor €39,99. Sla dus snel je slag.

Voor een volledig overzicht van de Game Mania aanbiedingen kun je hier terecht.

Intertoys

blank

Intertoys doet uiteraard ook mee en zet zichzelf de laatste tijd sowieso erg goed op de kaart wat betreft aanbiedingen. Vaak heeft de winkel erg scherp geprijsde artikelen en soms zitten ze zelfs een paar euro onder die van de andere webshops.

Voor een volledig overzicht van alle aanbiedingen bij Intertoys kun je hier terecht.

MediaMarkt

blank

Uiteraard kan de elektronica gigant niet ontbreken bij Days of Play en ook zij hebben de nodige aanbiedingen. Het leuke aan MediaMarkt is echter dat je ook nog een kortingscode kunt gebruiken, zoals we gisteren al lieten weten. Hiermee kun je dus in sommige gevallen nog goedkoper uit zijn bij de MediaMarkt.

Voor een volledig overzicht van alle MediaMarkt aanbiedingen kun je hier terecht.

Gebruik deze MediaMarkt kortingscode bij het afrekenen:
5eurokorting

Waar invoeren?
Bij het afrekenen is er op de tweede pagina onderaan een veld, daarin vul je de kortingscode in.

Nedgame

blank

Als laatste is ook deze oer-Hollandse gameshop weer van de partij als het gaat om aanbiedingen. Nedgame heeft tevens veel van haar eigen assortiment toegevoegd aan de reeks, dus het is even pluizen in deze webshop, maar er staan enkele leuke aanbiedingen tussen.

Voor alle aanbiedingen van Nedgame kun je hier terecht.