Update: Via een livestream heeft de ontwikkelaar bevestigd dat Hitman 2 niet episodisch zal zijn.

Origineel bericht: Na eerdere teasers en wat lekken is Hitman 2 zojuist officieel aangekondigd door IO Interactive en Warner Bros. De game verschijnt op 14 november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Bekijk hieronder de eerste trailer van de game.

Als je nu een pre-order plaatst, krijg je direct toegang tot de online coöp modus Sniper Assassin. In deze modus is het jouw taak om een internationale dievenbende uit te schakelen. Je zult gedurende deze missie verdekt opgesteld staan vanuit een sluipschutterspositie met zicht op een huwelijksceremonie. Het is zaak om je doelen te vinden en uit te schakelen en de score die je weet te behalen, die zal op de wereldranglijst terechtkomen.

Om een pre-order te plaatsen kan je hier in de PlayStation Store terecht. De game verschijnt digitaal in twee verschillende edities, een gewone uitgave en een Gold Edition. De Gold Edition geeft je 5 dagen eerder toegang tot de game, op 9 november dus al. Deze editie is €30,- duurder dan de gewone editie dus er zit ongetwijfeld nog veel meer content bij. Wat deze content zoal inhoudt is nog niet bekend.

Hitman 2 neemt spelers mee op een wereldwijd avontuur op allerlei bruisende internationale locaties, waaronder een levendige Miami setting, waar een spannende motorrace een kleurrijke achtergrond vormt voor de serie. Van zonovergoten straten tot gevaarlijke, duistere regenwouden: elke gedetailleerde locatie biedt meerdere manieren om de ongeëvenaarde diepgang van het spel te ontdekken.

Hitman 2 is het vervolg op de ultieme spionagethriller. Spelers kruipen in de rol van de meesterlijke Agent 47 om de jacht in te zetten om de ongrijpbare Shadow Client en zijn militie voor eens en altijd uit te schakelen. Wanneer Agent 47 echter de waarheid over zijn verleden ontdekt, zal niets nog hetzelfde zijn.

Gezien de game de volle prijs heeft in de PlayStation Store, ziet het er naar uit dat dit nieuwe deel niet episodisch zal zijn.