NBA Live 19 en Madden NFL 19 ontvangen trailers


Tijdens de E3 persconferentie van EA heeft de uitgever naast FIFA 19 ook NBA Live 19 aangekondigd. Tevens kwam Madden NFL 19 voorbij, maar die werd een paar weken terug al uit de doeken gedaan. Meer over deze American Football game kan je hier vinden.

De NBA Live 19 aankondiging werd gedaan middels een trailer zonder verdere specifieke details, dus daar moeten we nog even op wachten. Bekijk hieronder de trailers van beide games. NBA Live 19 zal op 7 september uitkomen, Madden NFL 19 op 10 augustus.

NBA LIve 19

Madden NFL 19

1 reactie

  1.    457 XP
    RLXTR's avatar

    Na de slechte ervaringen en negatieve reviews omtrent NBA2K18 had ik me dit jaar maar eens gewaagd aan NBA Live 18. Zeer laagdrempelig en easy to pick up (o.m. doordat ze de controle van 2K regelrecht gekopieerd hebben), maar wat is het qua modi en beschikbare teams een magere game zeg. Op basis van deze trailer lijkt er niet echt veel veranderd. Op zich vond ik WNBA spelen ook wel leuk voor de afwisseling, maar daar kun je qua modi , al helemaal amper iets doen. Dat de gameplay van de concurrent alom als beter wordt ervaren, dat is nog te overkomen wanneer ze zich volledig zouden hebben toegelegd op de aankleding en presentatie (een beproefd concept voor EA zou ik zeggen). Maar juist daar schieten ze ook ernstig tekort. Alsof ze er zelf ook niet helemaal in geloven.