http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4ce326078155c.jpg

Zojuist hebben we een puntensysteem op het forum geรฏntegreerd, die het mogelijk maakt om ‘PS3-Sense money’ te verdienen indien je actief bent op het forum. Dit puntensysteem houdt bij hoe actief je bent op het forum (reacties op nieuwsberichten worden niet meegerekend) en keert punten uit voor de acties die je doet. Zo geeft het bekijken van een thread je bijvoorbeeld al twee punten en kan het maken van een goed topic je al snel 50 punten opleveren en voor elk woord, krijg je nog eens een punt extra.

Ook het versturen van berichten op elkaars PS3-Sense profiel levert punten op, evenals reageren op een topic en het dagelijks inloggen op PS3-Sense. Deze punten zijn binnenkort inwisselbaar voor veel leuke hebbedingetjes maar ook fysieke artikelen zoals games. Dit staat natuurlijk nog in de kinderschoenen, maar het plan is dat je straks met je PS3-Sense money een game kunt kopen in de webshop of bijvoorbeeld een PlayStation Network Card.

We zijn hier druk aan bezig en zullen jullie op de hoogte houden, we zullen dan ook eerst komen met digitale artikelen zoals grotere PM-box, custom user titles en nog veel meer. Klik hier om naar het forum te gaan of hier om de PS3-Sense money pagina te bekijken.