Het Han Solo seizoen in Star Wars Battlefront II gaat morgen van start, maar DICE heeft al een beetje zicht gegeven op wat spelers later dit jaar mogen verwachten. Deze zomer mogen we een seizoen verwachten dat geïnspireerd is op The Clone Wars.

Een toekomstige update zal een nieuw squad systeem introduceren, waarmee spelers gemakkelijker met een vriend of vriendin een team kunnen vormen. Verder komt er nog een Starfighter modus die zich richt op dogfights met hero schepen. Ook mag er nog een multiplayer sandbox modus verwacht worden, waarin spelers commandoposten moeten innemen, alsook vijandelijke schepen moeten aanvallen en uitschakelen.

De update zal tevens een nieuwe map aan de game toevoegen die is gebaseerd op de planeet Geonosis. Deze map is volgens DICE het grootste level dat ooit is gemaakt voor Star Wars Battlefront. Als laatste komen er nog nieuwe helden en slechteriken naar de game. Dit zijn zoal: General Grievous, Count Dooku, Anakin Skywalker en Jedi Master Obi Wan Kenobi.

Wanneer we al deze content precies mogen verwachten is nog niet bekend, DICE gaf enkel ‘in de komende maanden’ aan als duiding.