Fallout 76 werd onlangs al aangekondigd en tijdens de Bethesda E3 persconferentie zijn er nieuwe details bekendgemaakt. Allereerst de releasedatum, de game staat momenteel gepland voor een release op 14 november later dit jaar. Maar omdat de game ook online gespeeld kan worden, zal er eerst nog een Break-it Early Test Application (beta) plaatsvinden. Om toegang tot de beta te krijgen, zul je een pre-order moeten plaatsen.

Fallout 76 is een prequel en de game speelt zich af in 2012 in de staat West Virginia. Het zal de grootste Fallout game ooit zijn en het is mogelijk om de game online te spelen. Daar geen zin in? Het is tevens mogelijk om de game offline in je eentje te spelen.

In de game hebben spelers 25 jaar in Vault 76 gezeten en nadat ze gewekt worden door de Overseer op Reclemation Day, zullen zij de eerste zijn die weer een stap buiten de Vault zetten. In totaal zijn er zes regio’s die spelers op hun eigen manier kunnen verkennen. Het is mogelijk om een eigen personage te maken met het S.P.E.C.I.A.L. systeem en met C.A.M.P. kan je overal in de wereld bouwen en craften.

Fallout 76 multiplayer gameplay trailer

Fallout 76 multiplayer demo

Fallout 76 C.A.M.P. trailer

Fallout 76 Nuke Combat trailer

Screenshots

blank

blank

blank

blank