Cult-klassieker Metal Wolf Chaos krijgt een remaster

From Software is natuurlijk bekend van de Dark Souls-serie, maar de ontwikkelaar heeft ook andere titels achter hun naam staan die succesvol waren. Zo gaven zij in 2004 Metal Wolf Chaos uit voor de eerste Xbox. Dit spel kwam alleen in Japan uit, maar is ondertussen wereldwijd een cult-klassieker geworden. Gelukkig kan binnenkort iedereen van deze third-person shooter gaan genieten, want er is een remaster onderweg naar de PlayStation 4, Xbox One en pc.

De remaster van de game zal onder de naam Metal Wolf Chaos XD worden aangeboden en zal dit jaar beschikbaar worden gesteld. Het spel zal verbeterde graphics met zich meebrengen, alsmede een optie om het spel in zijn originele 4:3 formaat te spelen of in 16:9. Tevens wordt de gameplay wat aangepast, zodat het spel nog lekkerder zal spelen. Ben je in het bezit van een PlayStation 4 Pro, dan kan je Metal Wolf Chaos XD ook in 4K spelen.

Om je een idee te geven hoe de shooter er nu uitziet, is er een teaser trailer vrijgegeven en die kun je hieronder zien.

Boxshot Metal Wolf Chaos XD

Metal Wolf Chaos XD

Releasedatum:
06-08-2019
Genre:
Shooter
Uitgever:
Devolver Digital
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1. Anoniem -   
    217.121.50.xxx's avatar

    Deze game is echt geniaal. Japanners die een Amerikaansere game maken dan Amerikanen zelf ooit zouden kunnen, compleet met over de top patriotisme en belabberde voice acting waar Resident Evil 1 en Metal Gear Rising Revengeance jaloers op zijn. Het is ook nog eens een Xbox exclusive die alleen in Japan is uitgebracht waar niemand een Xbox heeft, van de studio die ook Bloodborne maakt! Knap van Devolver dat ze dit voor elkaar gekregen hebben.

Review: Metal Wolf Chaos XD
Launch trailer van FromSoftware’s cultklassieker Metal Wolf Chaos XD verschenen