De drukte voor de meeste is voorbij want voor hen is alleen Call of Duty nog belangrijk. Niets is minder waar want volgend jaar mogen we onze wapens uit 2027 laden en de Koreanen naar de hel schieten.

Eindelijk hebben de ontwikkelaars van Homefront de officiële releasedatum vrijgegeven van hun spel dat door vele word beschreven als de nieuwe Call of Duty. Homefront speelt zich af in 2027, het jaar waarin de Noord-Koreanen met aan leiding Kim Il Huppellepup Zuid-Korea in nemen en er één gehele staat van maken. Dit sterke leger valt De Verenigde Staten aan en de poppen zijn aan het dansen. Ze bestralen het hele gebied rond de Mississippi met radioactief afval, waardoor het onmogelijk is geworden dat het lieftallige Amerikaanse leger kan aanvallen en hun landje kan terug veroveren.

De makers hebben beloofd een massieve multiplayer neer te zetten die een beetje lijkt op die van Call of Duty als we naar de snelheid kijken. De komende maanden zullen we meer te weten komen over deze indrukwekkende game en natuurlijk houdt PS3-Sense je op de hoogte van al het nieuws rond Homefront.