Gisterenavond kondigde Bandai Namco tijdens de Microsoft persconferentie de vechtgame Jump Force aan. Via persbericht heeft de uitgever vandaag wat meer details bekendgemaakt en tevens zijn er een aantal screenshots vrijgegeven.

Jump Force is een cross-over game waarin personages uit verschillende franchises voorbij komen, zoals Dragon Ball Z, Naruto en One Piece. Iets wat al duidelijk werd uit de trailer. Al deze personages worden in onze wereld bij elkaar gegooid om een dodelijk gevaar samen te gaan bestrijden. Alle personages vechten dus aan één kant.

Dit gevecht is hard nodig, want het gevaar doet de mensheid bedreigen en daar moet natuurlijk een stokje voor gestoken worden. De game moet in 2019 verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc en het is tevens de viering van het 50-jarige bestaan van het Japanse magazine Jump Magazine.

Wat vooral erg interessant is, is dat de ontwikkelaar nieuwe technologie gebruikt om de game visueel vorm te geven. Daarmee ziet het er veel realistischer en gedetailleerder uit, zoals je goed op de screenshots hieronder kan zien.

blank

blank

blank

blank

blank