Ubisoft heeft bij de Microsoft persconferentie al wat gameplay van The Division 2 laten zien en na hun eigen persconferentie zullen ze nog meer gaan tonen. In de tussentijd is er een nieuwe cinematic trailer van de game verschenen die er indrukwekkend uitziet.

Tijdens de persconferentie werden er ook wat nieuwe details bekendgemaakt. Zo zijn de Verenigde Staten er slecht aan toe en de stad Washington DC staat tegenover het grootste gevaar ooit. Jij zal met je team aan de slag moeten om te redden wat er te redden valt.

The Division 2 kent een volledige campagne en nadat je die hebt uitgespeeld, zul je een keuze moeten maken uit drie specialisaties met unieke wapens. De ontwikkeling die je vervolgens doormaakt zal je speelstijl in de endgame content bepalen. Deze endgame content bestaat uit Raids die je kan trotseren met maximaal zeven andere spelers.

Verder kondigde Ubisoft nog aan dat ze in het eerste jaar na de release drie uitbreidingspakketten zullen uitbrengen voor de game. Elke uitbreiding bevat een nieuw verhaal, nieuwe gebieden en nieuwe activiteiten. Deze uitbreidingen zullen gratis worden aangeboden.