Afgelopen nacht heeft Sony veel games laten zien en tevens werden er verschillende games aangekondigd tijdens de persconferentie. Alsof dat nog niet genoeg is hebben ze vanmiddag 7 nieuwe titels aangekondigd die allemaal onder het PlayLink label uitgebracht zullen worden.

Al deze titels kunnen gespeeld worden met een mobiele telefoon en de gameplay is gericht op samenspelen met anderen. Hieronder per titel even een korte toelichting en een afbeelding, aangezien er nog geen individuele trailers zijn.

Just Deal With It


Speel een twist van poker, blackjack, crazy eights, rummy en heart lokaal of online. Je kunt tegen, maar ook met elkaar spelen en als je samenspeelt kan je de competitie saboteren om zo de overwinning binnen te slepen.

Chimparty

blank
Neem het tegen je vrienden op in 18 verschillende mini-games. Deze titel wordt gemaakt door de ontwikkelaar die ons eerder Frantics bracht. Die game bood verschillende originele mini-games, dus dat belooft wat.

WordHunters

blank
Zoals de titel al doet vermoeden draait deze game om woorden. Ga op reis rond de wereld en speel woordspelletjes tegen elkaar.

UNO

blank
Het bekende kaartspelletje komt op precies de manier zoals je dat gewend bent naar de PlayStation 4. Je kunt UNO spelen op de klassieke manier, maar de game biedt tevens de mogelijkheid om de regels aan te passen en een alternatieve variant te spelen.

Melbits World

blank
Deze titel combineert puzzelen met platformen en rhytm, waarin coördinatie de sleutel tot succes is. Verzamel en begeleid de figuren door een serie van levels en je kunt zowel samenwerken als de andere spelers dwarszitten.

Ticket To Ride

blank
Verzamel verschillende kaarten met daarop diverse type treinen en die dien je te gebruiken om verschillende treinroutes voor jezelf te claimen. Hoe langer de route is die je claimt, hoe meer punten je zal scoren. Extra punten verdien je door specifieke doelstellingen te voltooien.

Knowledge is Power: Decades

blank
Knowledge is Power is geen onbekende titel onder het PlayLink label. Decades is vergelijkbaar met de andere Knowledge is Power game, maar nu richt het zich op verschillende decennia, waardoor het voor een groter publiek is. De gameplay lijkt vooralsnog verder hetzelfde te zijn.