LawBreakers is nu free-to-play op de pc, maar is verdwenen uit de PS Store

Vorige maand liet Cliff Bleszinski weten dat zijn bedrijf Boss Key Productions ging sluiten. De reden hiervoor was het falen van LawBreakers, de eerste titel van de ontwikkelaar. Bleszinski heeft de game nu wel free-to-play gemaakt op pc, zolang de servers nog live zijn, maar het spel is in de PlayStation Store al niet meer te vinden.

De online servers van LawBreakers zullen nog tot 14 september blijven draaien, dus tot die tijd kan het spel geheel gratis gespeeld worden. Dat is voor pc-gamers natuurlijk een leuke extra. LawBreakers kwam echter ook voor de PlayStation 4 uit, maar het spel is niet meer in de PS Store te vinden. Er zijn alleen nog twee thema’s beschikbaar.

Het ziet er dus naar uit dat Bleszinski PS4-bezitters niet dezelfde service wil aanbieden. Mocht LawBreakers toch terugkeren in de PlayStation Store als free-to-play game, dan laten we jullie dat natuurlijk weten.

Boxshot LawBreakers

LawBreakers

Releasedatum:
08-08-2017
Genre:
Shooter
Uitgever:
Nexon
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1.    600 XP
  bzafs-'s avatar

  Jammer, wou hem wel testen

 2. Anoniem -   
  81.204.35..xxx's avatar

  Free to play op PS4 gaat niet gebeuren: https://support-lawbreakersps4.nexon.net/hc/en-us/articles/360000986183-LawBreakers-Sunsetting-Support-on-9-14-18

 3.    85 XP
  SkullbreakerNL's avatar

  Tja was toch niet zo een succes weg ermee

 4.    477 XP
  Battlemoose's avatar

  @SkullbreakerNL: was gewoon een goede game alleen onder de radar uitgebracht wat wel jammer is.

 5.    85 XP
  SkullbreakerNL's avatar

  @Battlemoose: heb hem gekocht omdat het er gaaf uitzag en omdat het wat op UT lijkt maar uiteindelijk vond ik het toch een beetje wack maarja das wat ik ervan vond :p

Het licht is uit voor LawBreakers en de servers zijn nu onbereikbaar
Cliff Bleszinski sluit Boss Key Productions na het falen van LawBreakers
Boss Key Productions laat LawBreakers nu ook achter zich