Veel dood en verderf in nieuwe trailer Greedfall

Tijdens de E3 komen er vaak nieuwe trailers uit van games die nog in ontwikkeling zijn en dat is ook het geval met Greedfall. De video van het spel van ontwikkelaar Spiders laat vooral een bloederig geheel zien en is onder dit bericht te bekijken.

Greedfall speelt zich af in de 17e eeuw in een fantasiewereld vol magie. Om je doel te bereiken kun je natuurlijk vechten, maar je kan er ook voor kiezen om op andere manieren je zin te krijgen, waaronder deceptie en diplomatie. Buiten het gebruik van sterke RPG-invloeden, zullen ook de keuzes die jij maakt, hoe nietszeggend deze ook mogen lijken, gevolgen hebben voor je avontuur.

Greedfall heeft nog geen releasedatum, maar het is de bedoeling dat de game volgend jaar zal uitkomen.

Boxshot GreedFall

GreedFall

Releasedatum:
10-09-2019
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Spider Games
Ontwikkelaar:

7 reacties

 1.    3986 XP
  20style [20]'s avatar

  Dus de vorige E3 hebben ze een trailer getoond en nu nog eens een trailer, wnr komen er gameplaybeelden hahah

 2.    3847 XP
  jimke1's avatar

  @20style [20]: ik wou net het zelfde zegen en toch blijf ik onder de indruk van de zetting van de game , Ben benieuwd wat het gaat worden .

 3.    3986 XP
  20style [20]'s avatar

  @jimke1: ja ik ook daarmee dat ik dacht dat ze eens gameplay gingen tonen. Nog even wachten vrees ik! Hoop dat het wachten waard is lol

 4.    3847 XP
  jimke1's avatar

  @20style [20]: ja dat hoop ik ook dat het de moeiten waard gaat zijn maar vind wel dat ze toch wel een datum hadden mogen bij zetten ,de laatste tijd zie je dat meer dat we geen datum meer krijgen jammer .

 5.    24 XP
  waru's avatar

  @jimke1: denk dat ze het doen omdat developers zelf vaak nog geen idee hebben wanneer hun game af gaat zijn. En plakken ze er een specifieke datum op wordt die toch 9/10 keer verlegd

 6.    3847 XP
  jimke1's avatar

  @waru: ja die kans is wel groot .

 7. Anoniem -   
  92.109.154.xxx's avatar

  Asassins creedfall